Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Geir Henry trener hardt før verdensrekordforsøket.  

Gikk fra å være utmattet til å skulle sette verdensrekord

Da Geir Henry Enebakk (53) la merke til at han ikke orket like mye som før, bestemte han seg for å ta grep – og etter bare en kort periode med kosttilskuddet T+, kjente han energien, overskuddet og humøret boble igjen. Nå er han klar for å sette verdensrekord.

Geir Henry jobber med salg av fasadeprodukter og har alltid vært over gjennomsnittet opptatt av trening. Uansett hvor hektisk hverdagen måtte bli, har det aldri vært snakk om å sluntre unna. Så da han plutselig begynte å kjenne energinivået og humøret dale, bestemte han seg for å teste kosttilskuddet T+.

– En venn tipset meg om T+, og etter bare 1,5 måned begynte jeg å merke forskjell. Energien kom tilbake, jeg følte meg gladere og mye bedre psykisk, forteller Geir Henry.

I tillegg til å ha fått tilbake overskuddet, kom det som en bonus at også håret ser bedre ut enn på lenge.

Jeg var ikke klar over det, men T+ er visst bra for hud, hår og negler også – og det merker jeg faktisk! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde så mange bra hårdager på rad. Det kjennes mye mer fyldig.

Bedre energi og søvnkvalitet

T+ er et kosttilskudd for menn som bidrar til å frigjøre testosteron som er bundet i kroppen. I kombinasjon med andre viktige mineraler og vitaminer, styrker dette skjelettet og nervefunksjonene i kroppen – i tillegg til å opprettholde hormonaktivitet og sexlyst.

Ny forskning: Økte testosteronnivået med 46% i gjennomsnitt

Jeg har prøvd flere ulike kosttilskudd før, men for meg har T+ vært en revolusjon. Jeg merker virkelig stor forskjell – og det gjør kona mi også, ler Geir Henry.

I tillegg til mer energi og økt sexlyst, forteller Geir Henry at han også sover bedre.

Jeg sover mye bedre enn før og føler meg generelt roligere. I går la jeg meg klokken 01 og stod opp klokken 07, og jeg føler meg faktisk helt opplagt!

Nå er det tid for verdensrekord

Selv om trening alltid har hatt en stor plass i livet til Geir Henry, blir det ekstra viktig å holde seg i toppform i perioden fremover. Nå skal han nemlig prøve å sette verdensrekord på 100 000 meter på romaskin sammen med 15 andre.

Han er klar på at T+ har hjulpet ham opp på det nivået han er i dag, og at det kan være nøkkelen for alle som vil få energien til å boble igjen.

I tillegg til intens trening, kommer jeg til å fortsette å ta T+ frem til konkurransen og lenge etter det også, sier Geir Henry.

Vil du også prøve T+, reseptfritt kosttilskudd skreddersydd for menn? To måneder for kun 99,- (vanlig pris 598,-)

Annonsørinnhold