Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Slik får du opp energinivået til sommerferien

Føler du deg trøtt, svak i kroppen og ønsker deg mer overskudd? For menn over 40 år kan det være en naturlig grunn til lavt energinivå.

Testosteronmangel gjør deg sliten

Mangel på det mannlige kjønnshormonet testosteron kan føre til at du føler deg sliten, både mentalt og fysisk. Hormonet testosteron produseres naturlig i kroppen. Men jo eldre du blir, desto mindre testosteron blir produsert i kroppen din.

Hva hjelper mot lavt energinivå?

Den naturlige produksjonen av testosteron avtar gjennom årene, men det er mulig å få kroppen i gang igjen. Å trene regelmessig, spise sunt og få nok søvn er viktig for testosteronproduksjonen – men du kan også hjelpe kroppen til å frigjøre det testosteronet som allerede er bundet i kroppen. Kosttilskuddet T+ er skreddersydd for dette formålet.

Her kan du gjøre en enkel energitest

Øk nivået av fritt testosteron med 46% før sommerferien

I en nylig publisert studie (2017) bestående av 50 menn i alderen 35-65 år har man dokumentert en sammenheng mellom FUROSAP™ (hovedingrediensen i T+) og mengden fritt testosteron i kroppen. Denne effekten ble målt etter 12 uker. Nivåene av fritt testosteron økte med 46% i snitt for 90% av deltakerne. De inntok 500 mg Furosap™ (fenugreek ekstrakt) hver dag. Ved å øke mengden fritt testosteron kan man øke energinivået, forbedre muskelmasse/styrke, utholdenhet, humør og gå ned i vekt. 

Prøv T+ i to måneder for kun 99 kroner (vanlig pris 498 kroner) – ingen bindingstid

Annonsørinnhold