Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Hvem er du som leser Finansavisen.no?

En treffende karakteristikk av en person er en beskrivelse som trekker fram det typiske. Vi gjør et forsøk på å beskrive hva som kjennetegner våre lesere. 

Du er en av flere hundretusen som har lest Finansavisen den siste tiden. Hvis vi gjetter riktig så er du bosatt på Østlandet, eventuelt i en av de andre store byene i Norge. Eller kanskje du er en av våre trofaste lesere på Vestlandet, i Nord-Norge eller i Distrikts-Norge? Du er innflytelsesrik og en opinionsleder. Folk hører på hva du sier og kopierer deg gjerne.

Du er sporty, glad i å sykle, stå på ski og trene hjemme. Utstyret skal det ikke stå på og du kjøper gjerne det beste og nyeste. Du er glad i eiendom og du følger boligmarkedet tett, enten du skal flytte selv, eller investere på vegne av familiemedlemmer. Du er glad i fine klokker, klær og lekre biler og hiver deg raskt rundt hvis du oppdager en gadget på markedet som du ikke har testet enda. Kort oppsummert så er du en leder og beslutningstaker med god økonomi, stor kjøpekraft og en opinionsleder uten like. Du er enhver annonsør sin drømmekunde.

Er du som leser dette tilfeldigvis markedssjef? 

Ok, hør her.

Vi i Finansavisen opplever en enorm vekst i lesertall, både på nettavisen og i papirutgaven. Vi holder hjulene i gang og vi produserer innhold for annonsører med en ekstra hjelpende hånd. Servicen skorter det ikke på og vi strekker oss den ekstra mila for å bidra til at norske annonsører opprettholder annonsevolumet sitt. Det tjener vi alle på.

Derfor skal vi bidra til at budskapet ditt blir kommunisert til målgruppen som er beskrevet over. Det er det som gjør content marketing så bra; at du kan formidle det du ønsker, på en engasjerende måte. Content marketing hjelper deg å formidle nyttig informasjon, gode historier og engasjerende innhold som gjør at leserne har lyst til å klikke seg videre inn til hjemmesiden din. 

Vi hjelper deg med tekst, bilder og oppsett. Og vi skal veilede deg slik at vi sammen finner en vinkling som fanger oppmerksomheten til leserne og engasjerer de. For vi kjenner målgruppen vår godt og vi vet hva de vil lese om. 

Ikke gå glipp av muligheten til å kommunisere til Norges mest kjøpesterke målgruppe. Vi har sympatiske priser og mange gode ideer.

Hilsen oss i Hegnar Brand Studio

Thea.j@hegnar.no. Tlf: 473 08 558

Annonsørinnhold