<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Vidar Nordli-Mathisen/Unsplash

Fiskestengene du garantert vil elske

Vidar Nordli-Mathisen/Unsplash

Sommeren er her og for mange betyr det at fiskesesongen endelig er i gang. Er du en av de som har planer om å kjøpe ny fiskestang, så burde du ta en titt på disse 5 favorittene fra Skitt Fiske. 

Satser du på å få nok fisk til middagen slik at stangen betaler seg selv, så er det ingen vits i å vente. Her er årets råeste modeller:  

Westin W8 Spin 11'3" 10-40g, 4-delt

Her snakker vi stangdesign og teknologi på høyeste nivå . Ikke bare har W8 Spin det beste innen karbonfiber, men også limet mellom karbonfibrene er toppmoderne. Det tar bare ett kast for å innse hvor stort kastepotensiale denne stangen har. Samtidig er den ekstremt følsom og lett. En sikker vinner! 

Westin W6 Spin 10' 7-30g, 2-delt

Dette er en utrolig komfortabel stang for sjøørretfiske og med et spennende Samurai-sverd håndtak vil du få godfølelsen med en gang du tar tak i den.  Når du i tillegg kjenner den utrolige progressive aksjonen og lynende raske opprettingshastigheten, så vil du ønske at du hadde kjøpt denne stangen for lenge siden.

SpeedMaster BX Spin 270M 9'/10-30g, 3-delt

Speedmaster BX er en tredelt stang som er meget transportvennlig. Den bakre delen av håndtaket er delt for å spare vekt, samt gi stangemnet større mulighet for å jobbe helt ned i enden av stangen under harde belastninger. Langtkastende og presis klinge. 

BeastMaster BX Float 390 13' 10-30g, 3 delt

Dette er en ideell stang for fiske med dupp, bombedupp, sluk der du trenger lange kast, samt medium tungt fiske i elv med søkke. Av tekniske spesifikasjoner bør nevnes Shimano SIC SS ringer, XT-60 grafitt og biofibre. Det er en 3-delt modell som har har korkhåndtak og leveres i stangtrekk.

Savage Gear Salmonoid 9' 7-25g 4-delt

Denne siste godbiten er en brilliant og superlett stang som er designet for kystfiske med sluke og mykt agn. Den har en rask aksjon og kommer med langtkastende klinger som er bygget med Coil Control stangringer og superdelux korkhåndtak.

Den perfekte stang for kystfiske etter sjøørret og havabbor.

Fant du ikke drømmestangen her, så er det mye annet å velge mellom i nettbutikken til Skitt Fiske

Deretter er det bare å pakke sekken for å komme seg ut i naturen, med ny stang og fiskelykke! 

Annonsørinnhold