Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Er du like rask?

Lynrask hastighet, overlegen kapasitet og unik stabilitet. Kjenner du deg igjen, eller har du et mål om å oppnå alt dette? Her har du oppskriften på hvordan du kan oppnå det, både privat og på jobb. 

Vi har snakket med løpetrener Caroline Smith om hvordan du kan bli den raskeste og mest stabile løperen. 

Her er hennes råd: 

  1. Løp med korte skritt
  2. Høye knær
  3. Rett i ryggen 
  4. Brystkassen frem 
  5. Høy frekvens og lette steg
  6. Stabil kjernemuskelatur
  7. Treff tåballene først og rull over på hælene
  8. Pust inn med nesen og ut av munnen 
  9. Bruk armene for å holde kjernen stabil og for å styre kroppen
  10. Se rett frem og hold hodet høyt 
Brystkassen frem og hodet høyt hevet

Så, over til arbeidslivet... 

For at du skal yte ditt beste på jobb, så må det tilrettelegges slik at alt nødvendig utstyr fungerer som det skal. Vi har aldri før vært så avhengig av digitale løsninger som nå, så det er derfor vesentlig at det bedriftenes netttilkobling fungerer optimalt. 

Dessverre er det fremdeles slik at titusenvis av bedrifter i Norge får internett gjennom gamle kobberledninger. 

Kommersiell direktør i Altibox Bedrift, Stian Røisland, fremhever viktigheten av tilstedeværelse for kundenes tilfredshet. Et landsdekkende nettverk av dyktige partnere og forhandlere, sikrer dette for Altibox:

– Vi har en god, lokal forankring landet over. Våre fantastiske partnere har daglig oppfølging med hundrevis av bedriftskunder, og passer på at disse til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen. I tillegg til dette tilbyr vi nasjonale bedrifter med flere lokasjoner våre tjenester. Det er viktige faktorer for å lykkes!

I tillegg er god kundeservice avgjørende for kundenes opplevelse. 

– God kundeservice er viktig både for oss og kundene. Vi vil tilby en best mulig totalopplevelse for våre kunder, derfor er vi lett tilgjengelige, og sørger for at bedriftskundene føler seg godt ivaretatt, sier Røisland.

– Vi tilbyr et ettertraktet kjerneprodukt i lynraskt og stabilt fiberbredbånd, men har i tillegg flere og flere ettertraktede tilleggstjenester som norske bedrifter vil ha, slik som tv, telefoni, DDOS-beskyttelse og mobil redundans. 

De har Norges mest tilfredse bredbåndskunder i følge EPSI-resultatene for 2019. Der fikk de nok en gang topp-plassering i kategorien bredbånd bedrift.

I de fleste tilfeller installerer de fiber hos bedrifter i løpet av et par timer, så det går raskt. 

- Ikke tenk på hastighet. Ikke bekymre deg om stabilitet. Ta et par dype innpust og la oss sørge for skikkelig internett på jobben, asvlutter Røisland. 

Les mer om hva Altibox kan tilby bedrifter

Annonsørinnhold