Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Verdens raskeste dyr

Lynrask hastighet, overlegen kapasitet og unik stabilitet. Det er slik vi ønsker å fremstå i arbeidslivet.  Alt dette kjennetegner også geoparden, som er verdens raskeste dyr.  

Verdens raskeste landdyr er geparden, som har en registrert hastighet på mellom 109,4 km / t og 120,7 km / t. Gepardens akselerasjon fra 0 til 100 km/t på bare tre sekunder setter de fleste biler på plass. Det er et stort kattedyr som hører til i gruppen pumaer og geparder. Den finnes i Afrika, syd for Sahara ,og i det nordøstlige Iran. 

Selvom det er det raskeste vesenet i verden, så klarer den ikke å holde toppfarten særlig lenge. Etter 10-20 sekunder, eller noen få hundre meter, må den roe ned tempoet.

En gepard veier mellom 21-72 kilo, med en lengde på 110-150 cm. En gepard lever i gjennomsnitt 6-8 år i naturen, men i dyreparker kan de bli opptil 19 år gamle.

Så, over til arbeidslivet...

For at du skal yte ditt beste på jobb, så det tilrettelegges slik at altnødvendig utstyr fungerer som det skal. Vi har aldri før vært så avhengig av digitale løsninger som nå, og en stadig større del av arbeidshverdagen, og kommunikasjonen, foregår via internett. Det er derfor vesentlig at det bedriftenes netttilkobling fungerer optimalt. Dessverre er det fremdeles slik at titusenvis av bedrifter i Norge får internett gjennom gamle kobberledninger.

Kommersiell direktør i Altibox Bedrift, Stian Røisland, fremhever viktigheten av tilstedeværelse for kundenes tilfredshet. Et landsdekkende nettverk av dyktige partnere og forhandlere, sikrer dette for Altibox:

– Vi har en god, lokal forankring landet over. Våre fantastiske partnere har daglig oppfølging med hundrevis av bedriftskunder, og passer på at disse til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen. I tillegg til dette tilbyr vi nasjonale bedrifter med flere lokasjoner våre tjenester. Det er viktige faktorer for å lykkes!

I tillegg er god kundeservice avgjørende for kundenes opplevelse.

– God kundeservice er viktig både for oss og kundene. Vi vil tilby en best mulig totalopplevelse for våre kunder, derfor er vi lett tilgjengelige, og sørger for at bedriftskundene føler seg godt ivaretatt, sier Røisland.

– Vi tilbyr et ettertraktet kjerneprodukt i lynraskt og stabilt fiberbredbånd, men har i tillegg flere og flere ettertraktede tilleggstjenester som norske bedrifter vil ha, slik som tv, telefoni, DDOS-beskyttelse og mobil redundans.

De har Norges mest tilfredse bredbåndskunder i følge EPSI-resultatene for 2019. Der fikk de nok en gang topp-plassering i kategorien bredbånd bedrift.

I de fleste tilfeller installerer de fiber hos bedrifter i løpet av et par timer, så det går raskt.

- Ikke tenk på hastighet. Ikke bekymre deg om stabilitet. Ta et par dype innpust og la oss sørge for skikkelig internett på jobben, asvlutter Røisland.

Les mer om hva Altibox kan tilby bedrifter

Annonsørinnhold