Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Badet alle vil misunne deg

Et rom mange av oss bruker mye tid på, er badet. Og badet er faktisk det rommet med størst potensiale for en oppdatering, spesielt med tanke på det tekniske. Her får du tipsene du trenger for å skaffe deg badet alle kommer til å snakke om.

Når det gjelder det tekniske , så er teknologi på badet ikke kun smarte apper og gadgets. Nå kan også moderne teknologi hjelpe med å øke både komfort og hygiene.

High-tech hygiene

I dag er det nemlig ikke nødvendig å røre en finger på badet. Toalettlokket åpnes automatisk når du nærmer deg, setet varmes opp, og toalettet vasker og tørker baken når du er ferdig. Toalettskyllet aktiveres med et lett vink, og vannet begynner automatisk å renne når hendene føres inn under vannkranen. Du trenger rett og slett ikke å røre en finger!

Badet har også vært kjent for å være en bakteriefelle, men sånn er det heller ikke lengre. Selv ubehagelig lukt skal du ikke lengre belemres med, den suges ut fra toalettskålen og renses.

Slik virker Geberit AquaClean dusjtoalett

Timet stemning med lys

Stemning skal det heller ikke stå på. Med LED-lys er det ingen grenser for hvor du kan ha lys. De små lys-detaljene har blitt en viktig del av innredningen – også på badet. Med de nyeste løsninger kan lyset dessuten stilles inn med en app, slik at det passer til dags rytmen. Du kan ha rolig, svakt lys når vekkeklokken ringer og klart lys når make-up’en skal legges, eller barberingen gjøres.

Legg til strøm

Uansett, hvor high-tech du ønsker å ha det, så er strøm den viktigste tingen du skal tenke på. Alle strømkilder skal planlegges nøye før flisene legges. Skal det være lys i skuffer? Langs gulvet? Selv toalettet skal bruke strøm. Får du planlagt strømmen før et renoveringsprosjekt starter, har du alle muligheter til å skape det ultimate og fremtidsrettede baderommet alle vil misunne deg.

Luksustoalett

Skal du virkelig sette prikken over i'en, så er det Geberit AquaClean Mera du må skaffe deg. Med sitt luftige design er det Europas mest solgte dusjtoalett, og det setter standarden på alle måter. Mera passer til alle som ønsker å unne seg selv en ekstra dose velvære. I tillegg til sin velprøvde WhirlSpray-dusjteknologi og sin kantfrie toalettskål med TurboFlush-skyllteknologi har Mera flere komfortfunksjoner å by på. 

Det eneste problemet med et slikt toalett er at badet aldri blir ledig!

Produktoversikt Geberit AquaClean dusjtoalettmodeller 

Annonsørinnhold