<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Gründer-trio har etablert seg i Oslos nye storstue

Frode Østerbrøt, Ann Helen Bolstad og Matheus Thrana står bak vEx-frisør som nylig åpnet i Økern Portal. I januar åpner også Thrana Klinikken i de flotte lokalene. Bygget er ulikt det meste annet i hovedstaden, og byr på en rekke spennende og innovative leietakere.

Det som i dag er en kjede med åtte klinikker rundt i Norge, startet som en drøm i ekte skaperånd for nesten ti år siden.

vEx Frisør

- Ja, det er ganske spesielt, sier gründer Matheus Thrana, om tiden da han begynte å hjelpe venner og bekjente med muskel-og skjelettplager mens han utdannet seg som massør.

Siden den gang har jungeltelegrafen og et stadig sterkere og mer omfattende renomme blitt til Thrana Klinikken.

Nå ser han frem til å hjelpe leietakere og lokalbefolkningen i Økern-Løren området med både hår og muskel- og skjelettplager.

Thrana Klinikken tilbyr massasje, fysioterapi, osteopati og veiledning om alt fra trening til sittestilling på arbeidsplassen.

- Vi setter alltid av god tid til å snakke med, og forstå, pasienten best mulig. Den korteste behandlingstiden er på 30 minutter. Vi jobber også med flere landslag, og har mange idrettsutøvere og kjendiser hos oss. Det er jeg stolt over, sier Matheus som har bodd på Løren i tre år.

At han åpner nok en avdeling i Økern Portal, er heller ikke tilfeldig.

- Jeg har fulgt utviklingen av Økern Portal og mener det er et veldig kult og annerledes bygg. Det gir området et løft med nye møteplasser, spisesteder, treningssenter og nå også frisør og behandlingstilbud, sier han.

Matheus Thrana driver sammen med Frode Østebrøt både Thrana Klinikken og frisørkjeden vEx

Sistnevnte ble til etter at de begge observerte at Thrana Klinikken stadig fikk besøk av frisører med belastning-og muskelplager.

- Frisører legger i gjennomsnittet saksa på hyllen i en alder av 31 år. Mange sliter med nakke-og muskelplager på grunn av arbeidsstillingen. Det ønsker vi å gjøre noe med, forteller Matheus om vEx frisør.

Han forklarer at målet er at frisørene skal trives på jobb og være friske.

- Derfor får alle frisørene behandling hos Thrana klinikken. Vi har mye mindre sykefravær enn andre fordi vi tar vare på de ansatte så godt vi kan. Vi har også spesialstoler for hårvask og klipp som ivaretar ergonomiske hensyn. Det er særlig viktig for eldre, som kan ligge horisontalt mens de får håret vasket. Da slipper de den knekken i nakken. Og derfor tror jeg vEx har blitt et populært sted å jobbe blant frisører, sier han.

Maria Ackevik og Nicoline Bugge som begge jobber i frisørsalongen utdyper:

- Vi har hatt besøk av både kjente og nye kunder. Det er foreløpig bare oss to som jobber her, men vi skal bli flere fremover, og ser etter flinke og hyggelige kolleger i disse dager, forteller de.

Matheus forteller at frisørsalongen i Økern Portal har plass til fem-seks frisører, er toppmoderne utstyrt og lekkert innredet. Totalt er det fem vEx-salonger i Norge.

- Navnet vEx er faktisk mitt gamle nickname fra jeg drev med e-sport. Inspirasjonen kom fra en sjampoflaske jeg så i dusjen. Da jeg lærte at 'vEx' betyr 'vokser' på islandsk tenkte jeg at det passet bra for en frisørkjede; håret vårt vokser og det skal frisørkjeden også, sier Thrana.

Nå håper og tror han, at leietakerne i Økern Portal og lokalbefolkningen i Økern-Løren-området vil benytte seg av det nye tilbudet.

- Det er bare å ta kontakt og sjekke ut hjemmesidene våre. Jeg håper vi sees, avslutter han.

For de som har arbeidsplassen sin i Økern Portal, er veien til et av regionens beste treningssentere særdeles kort.

Fakta om Økern Portal

Har blant annet Nord-Europas største spiselige hage.

På toppen av bygget finnes Nord-Europas største spiselige takhage. Den er åpen for alle og fungerer som en utmerket plass for å ta seg en pause i arbeidshverdagen med utsikt over Oslo i alle retninger. Her settes det også av store arealer for å dyrke grønnsaker som brukes i restaurantene.

Se innslag fra Tv2s God Morgen Norge om taket!

Et unikt restauranttilbud - til glede for alle

I Økern Portal åpner i alt ni unike spisesteder og kaffebarer som vil servere mat for enhver smak. Syv har allerede åpnet til glede for både leietakere og beboere i nærområdet. Menyene er utviklet av tidligere landslagskokk Idunn Nilsen i samarbeid med kjøkkensjefene. Spisestedene holder åpent til sent på kveld og arrangerer quiz og andre typer arrangementer. Våren 2022 åpner det også uteservering.

Les mer innhold fra Økern portal
Annonsørinnhold