<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Disse reddet kriserammede The Future Group

- De har vært gjennom en voldsom restrukturering. Det nye lederteamet har gjort en fantastisk jobb, sier styreleder og investor Morten Angelil.

    Publisert 16. mai 2018 kl. 08.44
    Oppdatert 16. mai 2018 klokken 09.20
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 148 ord

    John Fredriksen, Morten Angelil, Per Magne Jensen og Cato Sælid satser på teknologiselskapet, mens Johan H. Andresens Ferd og Kjell Inge Røkkes Aker kaster kortene i The Future Group, skriver DN.- De har vært gjennom en voldsom restrukturering. Det nye lederteamet har gjort en fantastisk jobb. Det at nesten to tredjedeler av de ansatte måtte gå, vitner opp at det var krise. Men nå trenger selskapet arbeidsro, sier styreleder og investor Morten Angelil i The Future Group til avisen.Han er tredje største aksjonær i selskapet, med en andel på 10,37 prosent.- Det hadde vært gøy om vi nå fikk restrukturert butikken, og etter hvert prøvd å gjøre en ny emisjon, mot tidligere og nye eiere, sier styreleder Angelil, ifølge DN.John Fredriksen er største aksjonær med en andel på 39,23 prosent mens Per Magne Jensen har en eierandel på 14,96 prosent.Cato Sælid sitter på en andel på 2,22 prosent.