<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Birgitte Ringstad Vartdal slutter i Golden Ocean

Sjefen for Golden Ocean Management, Birgitte Ringstad Vartdal, har sagt opp sin stilling og slutter etter nesten 10 år i selskapet som står for driften av det børsnoterte tørrlastrederiet Golden Ocean Group.

    Publisert 21. nov. 2019 kl. 08.04
    Oppdatert 21. nov. 2019 klokken 08.06
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 185 ord
    SLUTTER ETTER REKORDTALL: Birgitte Ringstad Vartdal. Foto: Ivan Kverme

    – Jeg har hatt ti fantastiske år i Golden Ocean og er godt fornøyd når jeg ser tilbake på utviklingen i selskapet i denne perioden. Det er nå i en solid finansiell posisjon og leverer sitt beste kvartalsresultat siden 2013 samtidig som det er godt forberedt i forkant av IMO 2020, sier hun i en børsmelding torsdag morgen.

    Der benytter hun samtidig anledningen til å si at hun er stolt av hva kunnskapsrike og dedikerte kolleger har skapt og at hun er trygg på at Golden Ocean har en lys fremtid.

    Styreleder Ola Lorentzen takker henne for innsatsen: – Birgitte har hatt en viktig rolle i administrasjonen og utviklingen av selskapet, og jeg ønsker henne alt godt for fremtiden.

    Hun overtok jobben som adm. direktør i Golden Ocean Management etter Herman Billung våren 2016. Før det hadde hun arbeidet som finansdirektør siden sommeren 2010.

    Selskapet har utnevnt styreleder Lorentzon som fungerende adm. direktør fra 1. desember. Samtidig er det besluttet å igangsette prosessen for å finne en ny permanent etterfølger.

    Birgitte Ringstad Vartdal vil ifølge børsmeldingen fra Golden Ocean Group stå til disposisjon for selskapet ut oppsigelsestiden ved utgangen av februar.