<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Shelf Drilling tildelt langtidskontrakter

Shelf Drilling melder mandag at selskapet har sikret langtids forlengelse av kontrakter tilsvarende fire jack-up rigger i den arabiske gulfen.

    Publisert 30. des. 2019 kl. 14.53
    Oppdatert 30. des. 2019 klokken 14.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord
    TILDELT KONTRAKTER: Shelf Drilling tildeles langtidskontrakter for fire jack-up rigger i den arabiske gulfen.  Foto: Iván Kverme

    Avtalen omfatter riggene High Island II, High Island IV og Main Pass I som har blitt forlenget med respektive ti år for de tre overnevnte riggene. Videre har riggen Main Pass IV blitt tildelt forlengelse på fem år. Det fremgår av en børsmelding mandag. Forlengelsene er sluttet på dagsrater og fasiliterer årlige rateendringer basert på 12 måneders gjennomsnittlig endring i Brent-prisen. Forlengelsene trer i kraft i første kvartal i 2020.

    -Vi er veldig fornøyde med forlengelsene ettersom det anerkjenner vår tilstedeværelse i den arabiske gulfen. Følgelig er vår posisjon i et strategisk viktig marked styrket. Det sier konsernsjef i Shelf Drilling, David Mullen.

    Aksjen stiger i skrivende stund 1,69 prosent til 18 kroner.