<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trump: Skulle vært drept for mange år siden

President Donald Trump forsvarer drapet på den iranske generalen Qassem Soleimani og sier han skulle ha vært drept for lenge siden.

    Publisert 3. jan. 2020 kl. 15.42
    Oppdatert 3. jan. 2020 klokken 16.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 110 ord
    BLE TATT: – General Qasem Soleimani har drept eller alvorlig såret tusenvis av amerikanere over en lengre periode, og han planla å drepe mange flere, men ble tatt, skriver Trump på Twitter. Foto: AP / NTB scanpix

    – General Qasem Soleimani har drept eller alvorlig såret tusenvis av amerikanere over en lengre periode, og han planla å drepe mange flere, men ble tatt, skriver Trump på Twitter.

    Han skriver videre at den drepte generalen også var direkte og indirekte ansvarlig for drap på millioner av mennesker, deriblant på et stort antall demonstranter i Iran.

    – Soleimani var både hatet og fryktet i landet. De er ikke så lei seg som lederne vil ha omverdenen til å tro. Han skulle ha vært fjernet for mange år siden, skriver Trump videre.