<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norsk Hydro stanser driften på to anlegg

Norsk Hydro stanser driften på ytterligere to anlegg.

    Publisert 24. mars 2020 kl. 08.32
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 129 ord
    STANSER DRIFT: Norsk Hydro, med konsernsjef Hilde Merete Aasheim i spissen, stanser midlertidig drift på ytterligere to anlegg. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

    Norsk Hydro stanser ifølge TDN Direkt midlertidig drift på to resirkuleringsanlegg innen Primary Metal-virksomheten i Frankrike og Luxembourg.

    Det skjer etter at selskapet fredag meldte at aktiviteten på ytterligere anlegg ble redusert.

    «Virkningen av coronaviruset er for tiden mest synlig i bilsegmentet og bygg/anlegg, og bredere i Sør-Europa. Som en konsekvens reduserer Extruded Solutions midlertidig aktiviteten noen anlegg i Frankrike, Spania og Italia», skrev Norsk Hydro på deres sider.

    Driften innen både Bauxite & Alumina og Primary Metal går hovedsakelig som normalt. Det er høy markedsusikkerhet, og selskapet er klar til å svare på markedsbehovene.

    Som en konsekvens av coronaviruset og at kunder stenger ned produksjonen ventes Rolled Products påvirket, men foreløpig går driften som normalt.

    Det siste året har Norsk Hydro-aksjen falt 36,3 prosent, mens den er ned 28,7 prosent den siste måneden.