<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Europris utpeker ny sjef i coronakrisen

Styret i Europris har utpekt tidligere finansdirektør, Espen Eldal, som ny adm. direktør i selskapet. 

    Publisert 27. mars 2020 kl. 07.49
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 158 ord
    NY SJEF: Tidligere finansdirektør Espen Eldal er nå utpekt til adm. direktør i Europris.  Foto: Iván Kverme

    Fredag vedtok styret i Europris å utnevnte Espen Eldal som adm. direktør i for selskapet. Eldal har fra før mye erfaring med selskapet etter sitt engasjement som finansdirektør i seks år. 

    COVID-19-pandemien har også resultert i vanskelige tider for Europris, noe som har gjort det umulig å få rekrutteringsprosessen til å gå innenfor den planlagte tidsrammen. Som følge av styrets ønske å avslutte rekrutteringsprosessen, besluttet det å konstitere eldal som fungerende adm. direktør av selskapet. De siste årene har Eldal vært med på å utvikle et sterkt team og solide driftsmessige prosesser i selskapet. 

     – Omstendigheter har gjort den pågående rekrutteringsprosessen utfordrende, men den vil forhåpentligvis gjenopptas og bli avsluttet med tiden, sier Tom Vidar Rygh, styreleder i Europris.

    Eldal tiltrer stillingen som fungerende administrerende direktør i dag mens han beholder sine verv som finansdirektør i denne mellomperioden.

    Hittil i år har Europris falt med 20,58 prosent på Oslo Børs. 

    Les børsmeldingen her.