<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ble overbevist av Kjos - snudde 180 grader

– Den ene gruppen som hadde planlagt å stemme nei har blitt overbevist av gamle gründer Bjørn Kjos, sier investeringsøkonom Mads Johannesen i Nordnet. 

    Publisert 4. mai 2020 kl. 10.19
    Oppdatert 4. mai 2020 klokken 10.23
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 143 ord
    Mads Johannesen fra Nordnet om Norwegian
    04.05.2020 Reporter: Eline Hvamstad Redigering: Karoline Elgesem

    – Akkurat nå ser det bra ut for Norwegian, sier investeringsøkonom i Nordnet, Mads Johannesen til Finansavisen i morgentimene mandag.

    Norwegian har kommet til enighet med fire lånegrupper, samt leasingselskapet.

    Morgenens ekstraordinære generalforsamling med aksjonærene går også veien for Norwegian, aksjonærene sier ja til selskapets redningsplan.

    Johannsen peker på at det har vært to leire blant Norwegians aksjonærer.

    – Den ene leiren har lenge sagt at de skal stemme imot. De har ment at staten burde bidra mer enn hva de har gitt signaler om, mens andre har vært mer positive til løsningen, sier Johannesen.

    – Det siste der er at den ene gruppen som hadde planlagt å stemme nei har blitt overbevist av gamle gründer Bjørn Kjos. Han har tatt en samtale med nei-gruppen, som har snudd 180 grader og er klare for å stemme ja de også, forteller Nordnets investeringsøkonom. 

    Se intervjuet i videoen øverst i artikkelen.