<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Deler ut bonus til de ansatte midt i coronakrisen

Butikkjeden Jysk deler ut coronabonus.

    Publisert 5. juni 2020 kl. 09.33
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 155 ord
    BONUS: Jysk deler ut 15.000 kroner i bonus til de ansatte. Foto: Jysk

    Mens coronakrisen har forandret livet til alle i Norge siden starten av mars har også pandemien forårsaket endret kundeadferd. Behovet for hjemmekontorløsninger og mer tid til hus og hage har opptatt mange nordmenn.

    Et av selskapene som har kommet godt ut av coronakrisen er butikkjeden Jysk, som har opplevd en solid pågang både i butikk- og netthandel gjennom april og mai.

    Nå belønnes de ansatte med 15.000 kroner i bonus. Alle butikkansatte, inkludert de som har vært permitterte, vil få en økonomisk godtgjørelse.

    «Ydmykt erkjenner vi at mange har valgt å gjøre sine anskaffelser hos oss den siste perioden, dette har gitt oss rekordomsetning» sier Country Manager i Jysk Norge, Martina Pohjanen, i en melding.

    Jysk har, i hele Skandinavia, valgt å avstå fra myndighetsstøtte for dekning av permitteringskostnader og har ikke benyttet noen av kontantstøtteordningene til næringslivet.