<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Veidekke bygger kontorbygg i Kristiansand

Bygger for Bane NOR Eiendom.

    Publisert 11. juni 2020 kl. 07.54
    Oppdatert 11. juni 2020 klokken 07.54
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 155 ord
    KONTORBYGG: Veidekke skal bygge det første av fem kontorbygg i Quadrum-prosjektet i sentrum av Kristiansand for Bane NOR Eiendom Foto: Veidekke

    Veidekke skal bygge det første av fem kontorbygg i Quadrum-prosjektet i sentrum av Kristiansand for Bane NOR Eiendom, etter å ha jobbet med prosjektering gjennom 2019, går det frem av en melding. 

    Oppdraget er en totalentreprise verdt rundt 150 millioner kroner ekskl. mva. med opsjoner i tillegg. 

    Bane Nor Eiendom etablerte Quadrum AS for å utvikle fem bygg på «trekanttomten» mellom Kristiansand stasjon, E39 og Kvadraturen med flotte utsiktsforhold mot fjorden og landskapet rundt. 

    – Etter å ha hatt et langt og godt samarbeid med Bane NOR Eiendom om prosjekteringen er vi nå takknemlige og stolte over å ha fått selve byggeoppdraget også. Vi har solid kompetanse på næringsbygg av denne typen i Veidekke, og vi synes jo det er ekstra stas å få oppføre et praktbygg så sentralt og synlig for alle i byen vår, sier distriktsleder Atle Monan i Veidekke.