<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Next Biometrics har mottatt ordre på 5.000 sensorer

Har mottatt ordre fra dets nye partner LLC NF Technology.

    Publisert 30. juni 2020 kl. 09.00
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord
    FINGER: Next Biometrics Group jobber med fingeravtrykksteknologi.  Foto: Next Biometrics Group

    Next Biometrics har mottatt dets første ordre på 5.000 FAP20-sensorer fra den nye partneren LLC NF Technology, et selskap som leverer spesialiserte sikkerhetsløsninger i det russiske markedet, melder selskapet i en børsmelding tirsdag. 

    – Etter å ha prøvd og testet forskjellige fingeravtrykssensorer i markedet, har vi valgt Next Biometrics PIV-sertifiserte FAP 20 fingeravtrykkssensor for dette Citizen ID-prosjektet i Russland. Vi er imponert over ytelsen til Next Biometrics sensor og støtten som tilbys av teamet på Next, sier Nazarov Aleksey, direktør for LLC NF Technology. 

    Next er også godt fornøyd med avtalen. 

    – Vi er glade for å ha mottatt bestillingen fra LLC NF Technology og tilliten til FAP 20-sensoren. Sensorene er nå i produksjon og skal leveres i juni. Vi er glade for å se resultatene fra lanseringen av LLC NF Technology's ID-kortleser med Nexts sensor i Russland, sier Hakan Persson, SVP Sales & Strategy of Next Biometrics.