<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny driftsdirektør i Aker BP

Nytt tilskudd i hovedledelsen.

    Publisert 17. juli 2020 kl. 08.21
    Oppdatert 17. juli 2020 klokken 15.05
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 168 ord
    Aker BP. Johan Sverdrup. Foto: Espen Rønnevik/Øyvind Gravås

    Ine Dolve er ansatt som ny driftsdirektør (SVP Operations & Asset Development) i Aker BP. Hun vil være en del av selskapets hovedledelse. Dolve kommer fra stillingen som ansvarlig for Skarvfeltet i Aker BP.

    – Ine har gjort en formidabel innsats som ansvarlig for Skarv. Hun har vist en god evne til å implementere systematiske forbedringer over tid, og med det bidratt til betydelig verdiskapning for selskapet. Hennes meget gode evne til å lede og motivere vil være viktig for den fasen vi som selskap skal gjennom i tiden fremover, sier adm. direktør Kalle Hersvik.

    Kjetel Digre, som innehar stillingen i dag er ansatt som CEO for Aker Solutions. 

    – Jeg vil benytte anledningen til å takke Kjetel for hans tid i Aker BP. Med sin brede erfaring fra industrien har han bidratt til å utvikle driftsorganisasjonen i Aker BP betydelig i den perioden han har vært hos oss. Jeg ser frem til et fortsatt godt samarbeid fremover i hans nye rolle i Aker Solutions, sier Hersvik.

    Endringene vil tre i kraft umiddelbart.