<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

NFL-lag omfavner norsk quiz-suksess

Syv NFL-lag bruker Kahoot! i treningsprogrammene.

    Publisert 19. juli 2020 kl. 14.53
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 174 ord
    BRUKER KAHOOT!: NFLs New York Giants. Foto: Bloomberg Mercury

    Trenere i de syv NFL-lagene New York Giants, Denver Broncos, Houston Texans, Atlanta Falcons, Cincinnati Bengals, New York Jets og Baltimore Ravens bruker Kahoot! i treningsprogrammene, melder Kahoot! på sin hjemmeside. 

    Lagene har sett nytteverdien av den virtuelle plattformen under coronakrisen og benytter Kahoot! for å engasjere spillerne og for å styrke lagånden. 

    I tillegg bruker trenerne Kahoot! for å vekke spillernes konkurranse-lyst når det ikke har vært mulig å konkurrere fysisk på banen. 

    Positiv NY Giants-trener

    Treneren for New York Giants, Joe Judge, mener Kahoot! er en god inspirasjonskilde. 

    – Selv om spillerne sitter på hver sin kant av landet på grunn av ulike restriksjoner, så har Kahoot! hjulpet oss med samholdet i laget og vært en inspirasjonskilde, sa treneren i et intervju med Bob Papa etter at sesongen var over. 

    Judges egne barn tipset han om Kahoot!. 

    – Jeg så at barna mine brukte appen og deretter delte jeg laget opp i ulike grupper og lagde interne konkurranser. Det var skikkelig moro, sa treneren. 

    Kahoot! har gjort det godt på børsen og er opp 56,82 prosent for året, til 34,50 kroner.