<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Finnair gjenåpner ruter til Shanghai

Publisert 20. juli 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 162 ord
GJENÅPNER: Finnair gjenåpner ruter mellom Helsinki og Shanghai fra og med onsdag. Bildet viser Finnairs Airbus A340. Foto: Selskapet

Det finske flyselskapet Finnair gjenopptar rutetrafikken mellom Helsinki og Shanghai fra og med onsdag 23. juli. 

Det melder selskapet i en pressemelding mandag. 

Flyselskapet gjenopptar flyvningene etter å ha fått godkjenning fra kinesiske myndigheter å starte en ukentlig avgang mellom Helsinki og Shanghai. 

Finland har åpnet sine grenser for arbeidsrelaterte reiser fra Kina, men innreise til Finland er fortsatt begrenset foreløpig i påvente av en beslutning på EU-nivå om gjensidighet.

– Gjenåpningen av vår Shanghai-rute er gode nyheter for våre kunder og et viktig steg for oss, ettersom Kina fortsetter å spille en nøkkelrolle i Finnairs strategi, sier kommersiell direktør Ole Orvér i Finnair i en kommentar.

Finnair flyr i juli til mer enn 30 destinasjoner, og har mellom 80 og 90 daglige avganger. Selskapet planlegger å øke frekvensen ytterligere i de kommende månedene, heter det i meldingen.