<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Sportsbrillene du må ha nå

Skal du følge moten i høst, så er det sportsbriller som gjelder. Ikke bare er de kule å se på, men de gjør også nytten enten du skal løpe, sykle, ro eller spille golf. 

De sees overalt i sosiale medier.  Store, lekre sportsbriller som dekker halve ansiktet og som gjør at enhver jogger ser trendy ut. Kvalitet og bruksegenskaper er det heller ingenting å utsette på, så det er ingen grunn til å vente med å skaffe seg et par. 

Her er høstens favorittene:: 

Oakley Jawbreaker

Kulere enn dette blir det ikke. Dette er utvilsomt noe av det raskeste og mest trendy du kan ikle deg i år. Brillene er laget med tanke på langrenn og sykling, men er også godt egnet for alle andre aktiviteter som innebærer fart og bevegelse.

Her er det ingen grunn til å vente. De er allerede utsolgt hos flere leverandører!

Kjøp brillene her!

Oakley Flight Jacket

Denne brillen leverer på både utseende og funksjonalitet. Denne brillen har en unik funksjon, ved at du kan sette i en optisk adapter som kan slipes inn etter dine personlige synsfeil. Designet er tilpasset bredere ansikter, og er perfekt for deg som vil ha sportsbriller som er 100 % tilpasset ditt eget ansikt. Mulighetene til egen tilpasning er mange, så disse burde absolutt sjekkes ut hvis man ønsker en skreddersydd sportsbille.

Kjøp de her! 

POC Asprie

Denne brillen lover en utrolig ytelse, samtidig som den beholder sin urbane stil. Rammen er konstruert av grilamid, noe som gjør den veldig fleksibel og solid. Bøylene og nesedelen er begge laget av hydrofil gummi, og de er fullstendig justerbare for en sikker passform selv når de er våte. Linsen er utviklet av lederen innen optisk industri – Carl Zeiss, så det skal ikke stå på kvaliteten. Brillen er et trendy alternativ til de mer typiske sportsbrillene, uten at det skorter på funksjonalitet og kvalitet!

Skaff deg de her! 

Rudy Project Defender YellowBlack Lens

Denne raske brillen er et friskt bidrag som brukes av både Klæbo og Falla. Brillen har et tøft utseende med Multilaser Orange-glasset som har høye kontraster og bra beskyttelse med filterkategori 2. Ønsker du å bli lagt merke til, så er dette brillen for deg!

Bestill brillene i dag! 

Så fort brillene er på plass, er det bare å komme seg over den velkjente dørstokkmila og ta beina fatt.

God tur! 

Annonsørinnhold