<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsrakett skyter fart etter nytt partnerskap

Konsernsjefen er fornøyd med nytt partnerskap.

Publisert 28. juli 2020 kl. 10.43
Oppdatert 28. juli 2020 klokken 10.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 138 ord
NY PARTNER: Konsernsjef i Zwipe André Løvestam får ny partner. Foto: Henrik Charlsen

Zwipe og Liveo Research har inngått et samarbeid om å forbedre biometriske betalingskort. Liveo Research er en stor leverandør av PVC-materialer til noen av verdens største kortprodusenter.

Liveo Research er en global produsent av ubøyelige emballasjeløsninger med fokus på farmasøytiske emballasjeannovasjoner, spesialfilmer og kortløsninger. 

Med rundt 1.100 ansatte fordelt på fem lokasjoner verden over, omsetter selskapet for mer enn 350 millioner euro i året.

Selskapene skal tilby en høyoptimalisert rute til effektiv og skalerbar produksjon av biometriske betalingskort. Dette er nøkkelen til å støtte den pågående industrialiseringen av Zwipe Pay familie av produkter.

«Liveo Research er en sterk interessent og samarbeidet vil kunne ytterligere styrke verdiproposisjonen til smartkortprodusenter», sier André Løvestam konsernsjef i Zwipe.

Aksjen stiger 15,2 prosent til 17,0 kroner på Oslo Børs. Hittil i år har aksjen hoppet 220,8 prosent, mens den har lagt på seg 71,7 prosent den siste måneden.