<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hever kursmålet på Quantafuel med 80 kroner

    Publisert 10. sep. 2020 kl. 08.54
    Oppdatert 10. sep. 2020 klokken 09.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 157 ord
    FABRIKK: Quantafuels nye fabrikk i Danmark. Foto: Quantafuel

    Danske Bank Markets høyner kursmålet sitt på Quantafuel QFUEL-ME fra 53 til 131 kroner, en oppgang på drøyt 80 kroner. Det innebærer at Danske Bank ser en oppside på 79,7 prosent i Quantafuel. Meglerhuset gjentar kjøpsanbefaling, ifølge TDN Direkt.

    Quantafuel-aksjen qfuel-me har de siste ukene gått som en varm kule. Aksjen er opp 320 prosent cirka etter nyttår. Onsdag ble det ny all-time high på 72,90 kroner etter at selskapet i går meldte at det startet driften ved sin første fabrikk i Skive i Danmark.

    Danske Bank mener at oppdateringen rundt Skive-anlegget fjerner risiko knyttet til teknologien, og meglerhuset mener potensialet for verdsettelse øker. 

    ESG-selskapet børsmeldte torsdag morgen at det vil studere muligheter for bygging av to storskalaanlegg i Amsterdam i Nederland og Antwerpen i Belgia.

    Studiene skal gjøres sammen med deres delvis eide datterselskap VTTI og Vitol. Studiene vil starte i fjerde kvartal, og en investeringsbeslutning ventes i løpet av første halvår i 2021.