<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cramer: – Disse aksjene bryr seg ikke om hvem som er president eller om vaksine

CNBCs Jim Cramer mener FAANG-aksjene er like attraktive uavhengig av hvem som styrer i Det hvite hus og når folk blir vaksinert.

    Publisert 2. des. 2020 kl. 11.06
    Oppdatert 2. des. 2020 klokken 15.16
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 189 ord
    PROGRAMLEDER: CNBCs Jim Cramer.  Foto: Courtney Hergesheimer

    CNBCs frittalende programleder Jim Cramer presenterte denne uken et bull-case i programmet hans «Mad Money». Der trakk han frem FAANG-aksjene som attraktive kandidater, til tross for at flere analytikere tar til orde for å flytte investeringene fra store teknologiaksjer over til verdiaksjer. 

    «Jeg er så lei av å høre at det er tid til å rotere inn i små selskaper, olje eller sykliske verdiaksjer. FAANG-aksjene bryr seg ikke om hvem som sitter i Det hvite hus eller når vi blir vaksinert», sier han i programmet. 

    November ble en sterk måned for de tre største indeksene Dow Jones, Nasdaq og S&P 500, men flere mindre selskaper gjorde det også godt. Det gjenspeiles blant annet i small-cap-indeksen Russell 2000, som steg rundt 18 prosent forrige måned. 

    Teknologitunge Nasdaq har steget 13,23 prosent den siste måneden og er opp 37,70 prosent så langt i år. Oppgangen skyldes i stor grad flere av FAANG-aksjene som inkluderer Facebook (opp 8,91 prosent den siste måneden), Apple (+9,36 prosent), Amazon (+4,34 prosent), Netflix (+6,06 prosent) og Alphabet (+11,09 prosent). 

    «La oss huske hva som faktisk tok oss til rekordnivået i første omgang, fordi disse aksjene er fortsatt de beste i gamet», påpeker Cramer.