<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

«Exit» med ny sesong: – Bekmørk og bankende gal

Ny sesong av «Exit» – se traileren her.

    Publisert 5. feb. 2021 kl. 13.11
    Oppdatert 5. feb. 2021 klokken 13.18
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 219 ord
    Trailer «Exit» 2
    De er millionærer og småbarnsfedre med et umettelig behov for dop, vold, sex – og grov innsidehandel. Sesong 2 kommer snart. Sesongen har premiere 5. mars.

    Den nyeste sesongen av det elleville finansdramaet «Exit» har blitt lansert i dag.

    Sesong to fortsetter der den forrige sluttet, og ser på hvordan de fire finansmennene vi møtte i første sesong, tjener pengene sine. 

    Vi blir tatt med på en historie basert på ekte hendelser blant finanseliten i Norge der penger, vold og familieintriger preger historien.

    – Dette er en bekmørk, svært menneskelig, morsom, trist og tidvis bankende gal historie som i likhet med sesong én i majoriteten er basert på sanne historier, sier serieskaper Øystein Karlsen i en pressemelding.

    Denne andre sesongen tar oss med på historien om hvordan korrupsjon, innsidehandel og kameratskap gjør de aller rikeste i Norge enda rikere. 

    «Den viser sårbarheten til kvinnene som er økonomisk avhengig av sine menn, og hva de må finne seg i for å kunne fortsette livsstilen og holde fasaden», heter det i pressemeldingen.

    «Og hva de kan bli tvunget til å gjøre om de plutselig står uten både mann og penger.»

    – Det er en historie om skyggesiden av kapitalisme. Om innsidehandel, hvitvasking, skatteparadis og hva som skjer når inntjening er viktigere enn mennesker. Samtidig som den er en slags graving inn i noe vi alle har felles, forsøket på å finne en mening i livet, sier Karlsen.

    «Exit» sesong 2 har premiere 5. mars på NRK.

    Se traileren til sesong to av Exit i videoen øverst i saken.