<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

«Exit»-leilighet til salgs igjen – kutter prisen med millioner

«Ungkarsleiligheten» i Exit er nok en gang til salgs, denne gangen tre millioner lavere enn ved forrige forsøk.

    Publisert 4. mars 2021 kl. 10.34
    Oppdatert 4. mars 2021 klokken 13.05
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 259 ord
    TIL SALGS: «Exit»-leiligheten i Oscars gate 60 gjør nytt forsøk på boligmarkedet. Denne gangen til rabattert pris. Foto: Tommy Friestad/Boa Eiendom

    Leiligheten som figurerte som «ungkarsleiligheten» i NRK-serien «Exit» første sesong er nå til salgs igjen. 

    I fjor lå leiligheten ute til 32 millioner kroner, men ingen bet på agnet. Nå gjør Boa Eiendom et nytt forsøk og senker i samme åndedrag prisen til 29,2 millioner kroner.

    Det er imidlertid ikke bare denne leiligheten i Oscars gate som har slitt med å omsettes på boligmarkedet. Flere rike blir ikke kvitt sine investeringer – boligene til over 25 millioner går tregt, og mange blir liggende usolgt.

    Se bildene av leiligheten her


    Nytt forsøk

    Einar Jone Rønning, restaurantutvikler og kunsthandler, kjøpte tilbake i 2014 seg inn i konas leilighet i Oscars gate på Frogner i Oslo for 2,3 millioner i 2014. Hun kjøpte leiligheten i 1998, da for 3,7 millioner kroner.

    Nå er leiligheten totalrenovert av Snøhetta-arkitekter, med stilrent bad, soverom og fasjonabel stue. Har du drøye 29 millioner kroner liggende kan leiligheten bli din.

    Tilbake i november ble en naboleilighet i Oscars gate 60 solgt til monsterpris

    «Exit»-scene

    NRK-produksjonen bak «Exit» var i forkant av første sesong på utkikk etter lokaler å filme i, og fikk tips om Rønnings leilighet.

    Episoden og serien som et hele skapte både furore og nysgjerrighet blant det norske folk – blant annet for scenen der Jon Øigardens karakter truer en prostituert til å putte en golfpegg i munnen, før han banker til ballen på en fest i leiligheten som nå er til salgs.