<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Snart kan drømmen bli til virkelighet for Tesla-gründeren

Elon Musk er et steg nærmere matservering.

    Publisert 3. juni 2021 kl. 10.17
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 161 ord
    ET STEG NÆRMERE: I flere år har Tesla-gründer Elon Musk Twitret om drømmen om matservering ved ladestasjonene i Sør-California. Foto: NTB

    I flere år har Tesla-gründer Elon Musk twitret om drømmen om matservering ved ladestasjonene i Sør-California. Nå er han ifølge Bloomberg et steg nærmere, etter å sendt inn tre søknader til USAs patentkontor, U.S Patent and Trademark Office.

    Musk ser for seg at kundene som lader bilene, samtidig skal kunne spise på 50-talls Dinere og se de 100 beste filmscenene gjennom tidene.

    I søknadene, som ble sendt 27. mai, er det ønsket å bruke Teslas «T»- logo, samt to andre versjoner av Tesla-logoen. Samtlige søknader er innenfor områdene restauranttjenester, «pop-up» og «take-away».

    – Varemerker er vanligvis satt for merkevarer som planlegger å starte en franchise eller bli nasjonale. Det er et grep som indikerer planer for stor vekst, sier investor Steven Kamali, ifølge Bloomberg.

    Lenge planlagt

    I april svarte Musk på en Twitter-melding med at en ny ladestasjon  vil komme til Santa Monica om ikke lenge.

     2018 twitret Tesla-gründeren om planene om å tilføre en «old-school drive-in», rulleskøyte- og rocke-restaurant på en av de nye Tesla Supercharger-stedene i LA.