<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Foreslår nytt styremedlem til Kalera

Curtis McWilliams foreslått som nytt styremedlem.

    Publisert 28. juni 2021 kl. 14.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 153 ord
    TROR PÅ SUKSESS:  Styreleder Bjørge Gretland i Kalera.  Foto: Privat

    Mandag kunngjorde Kalera at de den tidligere sjefen for REIT, Curtis McWilliams, er blitt anbefalt som ny styremedlem til det vertikale jordbrukselskapet. 

    I tillegg til å være tidligere sjef for en av USAs største restauranter, har McWilliams også en bred bakgrunn fra å sitte styrene til en rekke børsnoterte selskaper. Det er ventet at han vil komme med erfaringer som kan være nyttige å ha for Kalera, etter hvert som selskapet forbereder seg på rask innenlandsk og internasjonal ekspansjon. 

    I tillegg til å sitte i styret, er det også forventet at McWilliams vil være styreleder for Kalera's revisjonskomite med ansvar for tilsyn med finansiell rapportering og offentliggjøring.

    – Curtis har hatt en enorm suksess som konsernsjef og har lang erfaring med å lede revisjonskomiteer. Han bringer også verdifull kompetanse med M&A-avtaler. Jeg er sikker på at han vil være en sterk bidragsyter til Kaleras suksess, sier styrelederen for Kalera, Bjørge Gretland.