<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik identifiserer du kvalitetsvin

Pontus Dahlström fra Kolonialen Bislett gjester podcasten

Publisert 26. aug. 2021
Oppdatert 26. aug. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 187 ord

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester. Hør ukens episode her:

Følg "Ukens vintips" i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

Smakt det meste av det beste

I denne ukens podcast har Jon Trygve og Svein besøk av Pontus Dahlström, kjent fra Kolonialen Bislett. Få andre i Norge har den kunnskapen som Pontus har, som grunder av stjernerestauranten Maaemo og lang fartstid på Bagatelle har han smakt det meste av det beste i verden. Hvordan definerer man en kvalitetsvin? Finnes den ultimate mat og vin matchen? Dette er noen av spørsmålene en av Norges mest kjente restauratører og vinkelnere gir deg svar på.

Trykk på linkene under for å se tilgjengelighet på polet og våre smaksnotater.

Vin nr 1: L'Esprit de Chevalier Blanc 2017 kr 349,90

Vin nr 2: Brandini Filari Corti Langhe Nebbiolo 2019 kr 239,90

Ukens vintips: Vin nr 1: L'Esprit de Chevalier Blanc 2017 kr 349,90 Vin nr 2: Brandini Filari Corti Langhe Nebbiolo 2019 kr 239,90 Foto: Svein Lindin

Spørsmål eller forespørsler?

Kontakt Svein og Jon Trygve direkte på sosiale medier eller send en e-post til vin@kapital.no