<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
TIL SALGS: Luksusvilla i Bel-Air, Los Angeles, USA.  Foto: Hilton & Hyland

Så mye villa får du for 460 millioner

Luksusvillaen i Bel-Air har alt det ditt hjerte måtte begjære. Prislappen er imidlertid av det luftige slaget. 

Category iconBolig
    Publisert 16. okt. 2021Oppdatert 16. okt. 2021
    Lesetid: 2 minutter

    En splitter ny luksusvilla har kommet på markedet i Bel-Air i Los Angeles i USA.

    Prislappen er helt i toppsjiktet og om du ønsker ditt navn på postkassen utenfor porten må du ut med den nette sum av 55 millioner dollar – 462 millioner kroner.

    Hele eiendommen er oppført i samarbeid mellom anerkjente arkitekter og designere. Harrison Design stod for arkitekturen, interiøret ble gjort av TV-personlighet og designer Kathy Hilton i samarbeid med Nicole Gordon Studio.

    Det er eiendomsmegler Barron N. Hilton som står for salget sammen med Tessa Hilton.

    – I dag finner du mye moderne, så for å skille seg ut må man finne de beste arkitektene og designerne. Det de har gjort med huset er å kombinere tradisjonell georgiansk arkitektur med en moderne touch, sier Hilton til Forbes.

    Huset går over tre etasjer og kombinerer gammelt og nytt sømløst. Det er åtte soverom og hele 16 bad i luksusvillaen og hele huset er fullt av moderne smart-hjem-teknologi så eieren kan personifisere hvert rom.

    Det er flere kontorer med valnøttpanel, et stort kjøkken i en sjattering av mørk kongeblå og flere ildsteder. 

    I underetasjen – som naturligvis kan nås med heis, eller alternativt trapp hvis du føler deg aktiv – er det et stort åpent rom med bar, innglasset vinkjeller og dører ut til svømmebassenget i bakhagen. Det er også hjemmekino.

    – Dette er selve innbegrepet av transisjonsdesign. Det er ikke spart på noe i materialutvalget, fra det spesialtilpassede treverket til marmoren på badene, sier Hilton.

    Ved svømmebassenget er et enkeltstående bassenghus med oppholdsrom og kjøkken. Eiendommen har mer enn 300 kvadratmeter terrasse.