<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sterk passasjervekst for Norwegian

Torsdag blir Norwegians passasjertall for juli kjent.

    Publisert 4. aug. 2022 kl. 08.02
    Oppdatert 4. aug. 2022 klokken 08.23
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 136 ord
    Norwegian NTB

    Norwegian fløy 2,2 millioner passasjerer i juli. Dette er det høyeste antallet siden før pandemien. Totalt ble 99,7 prosent av planlagte flyvninger gjennomført gjennomført, og i gjennomsnitt var flyene fylt 95 prosent av full kapasitet. 

    – Dette har vært en veldig bra sommer for Norwegian. Vi hadde den høyeste kabinfaktoren på mange år, og vi fikk gjennomført tilnærmet alle planlagte flyvninger til tross for en skyhøy etterspørsel. Dette har vært mulig på grunn av våre fantastiske kolleger, skriver ad. direktør Geir Karlsen i en børsmelding.

    Sterk vekst

    Norwegian fraktet 2,2 millioner passasjerer i juli, sammenliknet med 700.000 i samme måned 2021. Kabinfaktoren endte på 94,5 prosent, og enhetsinntekten er estimert til 0,81 kroner.

    I løpet av juli inngikk Norwegian en avtale med Wideøe og Norse Atlantic Airways med mål om å opprette et billettsamarbeid og gjøre reising enklere for konsumenter.