<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Twitter-aksjen suspenderes fredag

Fredag 28. oktober går fristen ut for Elon Musk for å kjøpe Twitter. Handel i aksjen vil suspenderes fredag.

Publisert 27. okt. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord
KJØPER: Elon Musks hint peker på alle måter mot at han er klar for å fullføre oppkjøpet av Twitter. Foto: NTB og Twitter

Elon Musks Twitter-saga nærmer seg slutten. Fredag utløper fristen for ham til å gjennomføre kjøpet av Twitter. En domskjennelse har beordret ham til å fullføre oppkjøpet verdt 44 milliarder dollar, ifølge Reuters.

Onsdag kveld besøkte Musk Twitters hovedkvarter. «Møter veldig mange kule folk hos Twitter idag!» skrev han i en tweet. Tweeten svarte på en video han hadde lagt ut tre timer tidligere, hvor han bar en vask og kommenterte: 

«Entrer Twitter HG – la det synke (eng: sink) inn!»

Som at ikke det skulle være nok til å tro at han fredag vil gjennomføre oppkjøpet, har han i tillegg endret Twitter-bioen sin til: «Chief Twit». 

Uten å skulle spekulere for mye er det likevel vanskelig å ikke tro at han alluderer til et oppkjøp som vil gjøre ham til sjefen av Twitter, eventuelt sjefstwitreren. I tillegg har han endret lokasjonen sin til «Twitter HQ».