<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sissener har kvittet seg med Flyr-aksjer

Jan Petter Sissener bekrefter nå at han er helt ute av Flyr.

Publisert 9. nov. 2022
Oppdatert 9. nov. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord
INVESTOR: Jan Petter Sissener. Foto: Iván Kverme

FLYR

Ferske aksjonærlister viser at Jan Petter Sisseners fond Sissener Canopus nå har solgt unna 10,6 millioner av sine Flyr-aksjer, tilsvarende rundt 35,8 prosent av den totale beholdningen.

Det betyr at fondet ifølge listene nå sitter igjen med drøyt 19 millioner aksjer. Investoren bekrefter imidlertid overfor Finansavisen at han har solgt alle aksjene i flyselskapet, selv om det foreløpig ikke er synlig i aksjonærregisteret.

Tirsdag ble det kjent at Flyr-emisjonen gikk i vasken, men at Sissener og en investorgruppe har foreslått en alternativ struktur som kan redde selskapet med mindre kapital.

Onsdag morgen melder Flyr at styret støtter Sisseners forslag, som kan bringe totalt 700 millioner friske kroner til flyselskapet.

Flyrs rådgivere skal nå massere investorene frem til torsdag 10. november kl 1630, som nå blir det nye tidspunktet hvor selskapets skjebne kan avgjøres.