<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bank of America ser oppside på 166 prosent

Bank of America anbefaler fire bioteknologiaksjer for 2024. Analytikerne mener en av aksjene kan ha en oppside på 166 prosent.

Publisert 19. des. 2023
Oppdatert 19. des. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 234 ord
2024: Bank of America forventer kursoppgang  for flere biotek-aksjer på Wall Street. Foto: Bloomberg

Bank of America har utpekt fire små og mellomstore biotekaksjer som sine toppvalg for 2024. Meglerhuset er fremdeles «forsiktig selektiv» i sine biotekvalg ettersom sektoren som helhet har underprestert det bredere aksjemarkedet i 2023.

Fire favoritter

Ifølge CNBC ser analytikerne Greg Harrison og Mary Kate Davis en oppside i BridgeBio Pharma, Rocket Pharmaceuticals, Liquidia Corp. og Travere Therapeutics, og fremhever deres potensial for regulatoriske godkjenninger og produktlanseringer i løpet av neste år.

«Selv om vi fortsatt mener det er plass for innovasjon og nye initiativ i bioteknologi, tror vi at selskaper med klart definerte risikoreduserende fokus, selv i tidlig fase, eller selskaper med unike teknologiske katalysatorer, sannsynligvis vil prestere bedre», skriver Bank of America-analytikerne i et notat.

Travere Therapeutics

Analytikere tror Travere Therapeutics vil kunne se økt bruk av sin nylig godkjente Filspari-behandling for den kroniske nyresykdommen IgA nefropati (IgAN) dersom den får en utvidet amerikansk godkjenning i 2024. IgAN er en sjelden nyresykdom som påvirker opptil 150 000 mennesker i USA, ifølge selskapet.

Liquidia

Bank of America understreker at Liquidia forbereder lanseringen av sitt Yutrepia-inhalasjonspulver for behandling av såkalt pulmonal arteriell hypertensjon (PAH) etter å ha løst en pågående juridisk tvist. PAH er en sjelden, men alvorlig medisinsk tilstand som påvirker lungene og hjertet og som i verste fall fører til hjertesvikt.

Biotek-favorittene til Bank of America (BofA)

AksjePotensiell offside, ifølge BofA
Travere Therapeutics166 prosent
Liquidia Corporation75 prosent
Rocket Pharmaceuticals31 prosent
BridgeBio Pharma27 prosent