<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Salgssignal i Brent-oljen

Det er utløst flere salgssignal i oljeprisen den siste måneden. Hva nå?

Publisert 22. mai
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 184 ord

Bruddet på halslinjen i hode-skulder-formasjonen og 87-nivået i slutten av april utløste salgssignaler og åpnet for fall til 83 dollar. I forkant ble den positive undertonen og 50-nivået i RSI-chartet brutt.

Brent-oljen punkterte den tekniske støtten i underkant av 83 dollar tirsdag og fallet fortsetter onsdag. Det kan åpne for testing av den tekniske støtten på 81,45-nivået. Brudd på det nivået vil utløse nytt salgssignal og åpne for testing av 80-nivået.

For å snu tendensen må det settes en ny bunn over den forrige i RSI-chartet. I tillegg må den fallende trendlinjen og 50-nivået brytes.

Legg også merke til at det kan være en enda større hode-skulder-formasjon under utvikling, med halslinje på rundt onsdagens nivå. Det vil vi i så fall komme tilbake til dersom den utvikler seg videre og bruddet er et faktum.

Se hele den tekniske analysen av Brent-oljen i videoruten over.

Flere tekniske analyser

Denne kommentaren og den tekniske analysen skal ikke anses som investeringsrådgivning og Finansavisen er ikke ansvarlig for eventuelle tap som måtte oppstå som følge av investeringer foretatt på basis av denne kommentaren.