<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

FT: – Kan takke klimaendringene

Storbritannias vinindustri kan takke klimaendringene, skriver Financial Times.

Publisert 27. juni
Oppdatert 27. juni
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 188 ord
PÅ FREMMARSJ: Vingårder spirer opp i Sussex og øvrige grevskap sør i England, skriver Financial Times. Foto: Dreamstime

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

Donald Trumps kjernevelgere er med ham i tykt og tynt, men disse velgerne er ikke i spill. Grunnen til at Trump tapte i 2020 er at mange uavhengige velgere og republikanere i forstedene sier nei til fire nye år med vedvarende drama og politiske splittelser.

Financial Times

Storbritannias vinindustri kan takke klimaendringene. Vingårder spirer opp i Sussex og øvrige grevskap sør i England, ja, til og med så langt nord som Yorkshire og Skottland. Men her er alle gevinster et spill med negativ sum. For hver nye vingård i Storbritannia, må andre i Chile legge ned.

Die Welt

Kommende tirsdag er Ursula von der Leyen nesten sikret nominasjonen som president for Europakommisjonen. I stedet for å søke støtte fra det politiske sentrum bør hun vende seg mot høyre, til Italias Giorgia Meloni og hennes forbundsfeller.

Dagens Industri

I stedet for å drive med maktposisjonering, burde det tyske industriforbundet innse at Traton har det best hvis de skarpeste lederne styrer, uansett hvor de kommer fra. Da vil nye jobber skapes, både i Tyskland og Sverige.