<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Harry & Meghan-mansion til salgs for 330 mill.

Netflix-dokumentaren om Prins Harry og Meghan slo rekorder. Det håper nok også megleren på nå som villaen som ble brukt til innspillingen er til salgs. 

Publisert 28. des. 2022
Oppdatert 28. des. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 201 ord
TIL SALGS: Luksusvillaen Prins Harry og Meghan Markle brukte da de spilte inn Netflix-serien er til salgs. Foto: Santa Barbara Brokers

Prins Harry (38) og hertuginne Meghan Markle (41) har i sin kontroversielle Netflix-serie åpnet om hva det har kostet å være sammen og hvordan livet har vært etter de brøt med kongefamilien tidligere i år. 

– Det var ingen andre muligheter. Jeg sa: «Vi må komme oss vekk», forteller Prins Harry i serien. 

Nå er luksusvillaen det rojale paret spilte inn store deler av serien i, til salgs. Prislappen er på 33,5 millioner dollar – 330 millioner kroner.

(1 / 8)

Boligen er på hele 1.260 kvadratmeter, har middelhavsstil og utsikt til både hav og fjell, seks soverom og flere terrasser og balkonger. Villaen ble bygget i 2006.

Eiendommen er på 8 mål og har stor hage, palmetrær, blomsterbed, stier som leder til drivhus, grønnsakshage og til og med egen hønsegård. Det er også basseng, jacuzzi, bar, treningsrom, spillrom og hjemmekino. Eget gjestehus følger også med.

(1 / 4)

Meghan og Harry flyttet til Montecito i 2020 og bodde hos skuespiller Tyler Perry i noen uker før de kjøpte sin egen villa for 14,7 millioner dollar.

Montecito er kjent for sine mange kjendiser. Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow og Ariana Grande er blant kjendisene som skal ha eiendommer i området. 

Det er eiendomsmegler Ryan Malmsten i Santa Barbara Brokers som selger eiendommen.