<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mick Jagger selger Florida-luksus

Rolling Stones-vokalist Mick Jagger selger huset sitt i Florida for 3,5 millioner dollar.

Publisert 18. juni 2023 kl. 11.27
Oppdatert 18. juni 2023 klokken 12.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 222 ord
SELGER: Mick Jagger og kjæresten hans Melanie Hamrick selger huset i Florida, og håper Jagger-navnet skal nesten ha doblet verdien på huset på tre år.  Foto: Dreamstime

Mick Jagger skal sammen med kjæresten sin Melanie Hamrick selge huset sitt i Florida, skriver Bloomberg.

I en annonse på Realtor.com kommer det frem at boligen ligger nede ved innsjøen, har fire soverom og er oppført med 5,5 bad. 

Kjøpte for tre år siden

Paret kjøpte eiendommen i Lakewood Ranch-området for drøyt 1,9 millioner dollar i oktober 2020. Da ble eiendommen registrert på Hamrick og ble valgt hovedsakelig fordi familien hennes bor i området.

Nå ligger boligen ute til salgs for 3,499 millioner dollar, og det kan virke som om de håper at Jagger navnet vil gjøre nytten. Annonsen starter med et ordspill fra en Rolling Stones sang: You can't always get what you want but this house is definitely what you need! 

«Dette praktfulle, spesialbygde Rutenberg-hjemmet i det eksklusive, inngjerdede nabolaget The Lake Club ble designet med tanke på privatliv,» står det i annonsen som presiserer at det kun er én nabo. 

Saltvannsbasseng

Boligen står oppført med over 529 kvadratmeter i boareal og inkluderer blant annet et oppvarmet saltvannsbasseng, tre balkonger og et klokketårn, toppmoderne kjøkkenutstyr, fjernstyrte vindusbehandlinger og et stort mediarom med våtbar.

«Mulighetene for dette rommet er uendelige,» skriver megleren i annonsen.

Mick Jagger, som fyller 80 år om en drøy måned, har en seks år gammel sønn med Hemrick. Jagger og Hamrick, som er en en tidligere ballerina og koreograf ved American Ballet Theatre, har vært sammen siden 2014.