<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Edda Wind vraker reparasjonsemisjon

Edda Wind dropper reparasjonsemisjon på grunn av en dårlig utvikling i aksjekursen.

Publisert 22. mars 2023
Oppdatert 22. mars 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord
DROPPER REPARASJONSEMISJON: Edda Wind. Foto: Stein Øyvind Søyland Andersen

 

I begynnelsen av mars gjennomførte Edda Wind en rettet emisjon på 1,2 milliarder kroner til en kurs på 25 kroner pr. aksje. Selskapet hadde inngått kontrakter med Vard for fire CSOV-nybygg, og gjennomførte blant annet emisjonen for å finansiere egenkapitaldelen av byggekostnadene. 

Samtidig meldte Edda Wind at det planla å gjennomføre en reparasjonsemisjon på opptil to millioner aksjer avhengig av at aksjekursen holdt seg høyere enn emisjonskursen på 25 kroner.

Onsdag ettermiddag melder Edda Wind at det ikke blir noen reparasjonsemisjon grunnet den siste tids utvikling i aksjekursen. Onsdag sluttet aksjen på 23,40 kroner.

«Som et resultat av dette har eksisterende aksjonærer som ikke deltok i den rettede emisjonen hatt mulighet til å redusere utvanningseffekten til kurser på eller under det som ville vært tegningskursen i den potensielle etterfølgende emisjonen», skriver Edda Wind i en melding.