<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Celina Midelfart laster videre opp – kjøpt aksjer for 30 mill.

Celina Midelfart kjøper seg ytterligere opp i Siem Offshore. På kort tid har hun kjøpt aksjer for rundt 30 millioner kroner i offshorerederiet.

Publisert 1. des. 2023
Oppdatert 1. des. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 218 ord
STOR TRO: Celina Midelfart kjøper seg ytterligere opp i Siem Offshore og har i løpet av kort tid lastet på med aksjer for 30 millioner kroner. Foto: Iván Kverme

SIOFF

Kosmetikkarvingen har, via investeringsselskapet Midelfart Capital, kjøpt 411.000 aksjer til en snittpris på 24,38 kroner pr. aksje. Totalt kjøpte hun da aksjer for over 10 millioner kroner, ifølge en flaggemelding sent i går kveld.

I en lik melding forrige uke viste det seg at hun hadde kjøpt aksjer for nærmere 20 millioner kroner til en snittpris på 25,10 kroner pr. aksje. Dermed har Midelfart lastet opp for 30 millioner kroner i løpet av kort tid.

Kjøpene kommer etter at selskapet har meldt om flere kontrakter.

«Positivt signal for bransjen»

Rederiet, med Kristian Siem og Christen Sveaas i spissen, signerte en intensjonsavtale med Helix Energy Solutions fredag 24. november for fartøyene «Siem Helix 1» og «Siem Helix 2» med en varighet på seks år.

«Det er ikke så mye å si foreløpig, men når de velger å sikre seg allerede nå i 2023 viser det hva de tenker om markedet fremover. Jeg tenker det er et positivt signal for vår bransje,» sa Bernt Omdal, adm. direktør i Siem Offshore til Finansavisen.

Kort tid senere meldte selskapet om en kontrakt for ankerhåndterings-fartøyet «Siem Sapphire» med en oljegigant i Australia. Kontraktens varighet er på omtrent 1 år, med mulighet for opsjoner på opptil 6 måneder med oppstart mellom desember 2023 og midten av januar 24.

Pareto Securities opererer med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 29 kroner pr. aksje.