<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Equinor-aksjen er et dødt case

Publisert 7. feb. 2024 kl. 18.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 63 ord
Analysesjef John Olaisen: Equinor-aksjen er et dødt case
07.02.2023 Analysesjef John Olaisen i ABG Sundal Collier hadde allerede gått ut med en salgsanbefaling på aksjen en uke før Equinor la frem kvartalstallene onsdag. Etter dagens kvartalstall og presentasjon mener han at aksjen er et dødt case og har et kursmål på aksjen på 250 kroner. Han er langt mer positiv til Aker BP, som legger frem kvartalstall torsdag.

Analysesjef John Olaisen i ABG Sundal Collier hadde allerede gått ut med en salgsanbefaling på aksjen en uke før Equinor la frem kvartalstallene onsdag. Etter dagens kvartalstall og presentasjon mener han at aksjen er et dødt case, og han har et kursmål på 250 kroner.

Han er langt mer positiv til Aker BP, som legger frem kvartalstall torsdag.

Se hele dagens sending av Økonominyhetene her:

Equinor senket Oslo Børs
07.02.2024 Oljeprisen var opp, men holdt seg under 80 dollar fatet. Med Equinor på det meste ned over 6,0 prosent onsdag var det duket for nedgang på Oslo Børs. Storebrand og REC Silicon falt også tungt. Konsernsjef Anders Opedal og finansdirektør Torgrim Reitan oppsummerte fjerde kvartal og fortalte mer om planene fremover. Analysesjef John Olaisen var ikke nådig i sine kommentarer og mener Equinor-aksjen nå er et dødt case. Han er langt mer positiv til Aker BP, som legger frem kvartalstall torsdag.