<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Seadrill fikk et driftsresultat på 80 millioner dollar i første kvartal 2024, sammenlignet med 51 millioner dollar i første kvartal 2023, ifølge selskapets kvartalsrapport tirsdag kveld.

Samlede driftsinntekter ble 367 millioner dollar i perioden, mot 266 millioner dollar i fjor, hvorav kontraktsomsetningen utgjorde 275 millioner dollar (186).

Seadrill har en ordrereserve på rundt 2,8 milliarder dollar.

– Seadrill har hatt en sterk start på året og har sikret en høy dagrate som gir en god indikasjon på markedspotensialet, sier Simon Johnson, adm. direktør i Seadrill. 

– Ettersom syklusen skrider frem, tror vi at Seadrills konkurransedyktige flåte, fokuserte markedsposisjonering og styrke i balansearket vil støtte holdbare inntekter og kapitalavkastning. Vi forblir fokusert på å gjennomføre i tråd med planen og opprettholde vår tidligere offentliggjorte guiding for 2024 etter hvert som året skrider frem i tråd med forventningene.