Få en 150 kroners vin til å smake som 250 kroner

– Velg riktige glass, det er ditt viktigste verktøy, råder Finansavisens vinekspert Svein Lindin i andre episode av Vinskolen.

VIKTIG VEKRKTØY: – Glasset kan ofte gjøre vinen godt, men det kan også gjøre vinen kjempevondt, sier vinjournalist Svein Vinofil Lindin.  Foto: Erik Krafft

99 kr første måned

Deretter 569 kr / mnd

Bestill

99 kr gjelder kun nye abonnenter

Med eller uten papiravis til samme pris

Ta kontakt for bedriftsabonnement

Under 30 år? 50% rabatt

  • Alle pluss-saker på både Finansavisen.no og Kapital.no
  • Trygve Hegnars leder hver dag
  • eAvis i app klokken 21.00 dagen før utgivelse
  • Listen over 400 rikeste ++
  • Gratis streaming av alle Finansavisens eventer, inkludert Investordagen