<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bankman-Fried stakk fra New York med fly

Med en kausjon på 250 millioner dollar og strenge restriksjoner rundt egen frihet, var det mange som sperret øynene opp ved JFK flyplassen i New York da den fallerte kryptoakrobaten dukket opp.

Publisert 25. des. 2022
Oppdatert 25. des. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 179 ord
JULETID PÅ BUSINESS CLASS: Bankman-Fried kan umulig være så blakk som han hevder. Her koser han seg på Business Class-loungen til American Airlines. Litcapital/faksimile Twitter

Bare tre dager etter at han ble løslatt mot en kausjon på 2,5 milliarder kroner og fotlenke, ble Sam Bankman-Fried observert i en lounge ved JFK i New York.

Litcapital postet bilder av en avslappet Bankman-Fried med laptop og sitt sedvanlige uryddige hår, avslappet i en dyp stol på lille julaften.

Barnevakt

Dette viser at FTK-Gründeren har full tilgang på mobiltelefon og PC og dermed kan ta del i alt som skjer på internett.

Ifølge andre som postet innspill og bilder av Bankman-Fried, befant han seg i Greenwich business class-lounge i American Airlines terminal 8. Kryptoakrobaten reiste sammen med sine foreldre, FBI-agenter og sine advokater. Bilder delt på Twitter viser også Bankman-Fried med topplue i samtaler ombord på et fly.

Til USAs finanskomiteen, som Sam Bankman-Fried, måtte vitne for, fortalte han, at han ikke hadde tilgang til egne forretningsdata eller personlige data. Finansavisen skrev den 6. desember at kryptoakrobaten snart var blakk. Han skal da ha uttalt at han var nede og brukte av sin siste million kroner. 

Nok igjen til business class-billetter på lille julaften, er det tydelig vis.