<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

ABG ekspanderer - starter med Private Banking

ABG Sundal Collier starter med forvaltning og strategisk rådgivning av private formuer. – En unik mulighet for spennende investeringer, skriver konsernsjef Jonas Ström.

Publisert 11. jan. 2023 kl. 19.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 179 ord
EKSPANDERER: ABG Sundal Colliers konsernsjef Jonas Ström har stor tro investeringsbanken sitt nye funksjonsområde.  Foto: Eline Hvamstad

Det fremgår av en børsmelding etter stengetid onsdag kveld at den nordiske investeringsbanken ABG Sundal Collier ekspanderer virksomheten sin ved å starte med Private Banking. 

Innen Private Banking tilbys det rådgivning og formuesforvaltning for privatpersoner med betydelige formuer. Derav bistås det med en tettere og mer skreddersydd oppfølgning for klienten, enn hva det blir gjort i en vanlig bank. 

Den svenske konsernsjefen Jonas Ström skriver at de ser frem i mot å utforske de mange mulighetene innen segmentet. 

– Gitt vår posisjon innen Corporate Finance i den nordiske regionen, vil vi ha muligheten til å følge opp våre klienter med unik tilgang til spennende investeringer. 

Jonas Ingerdal Predikaka, tidligere Private Banking-topp i Carnegie og Danske Bank, skal lede segmentet hos ABG Sundal Collier, og tar med seg 20 år av erfaring inn i rollen. 

I all hovedsak skal tjenesten tilbys i Sverige, og de første klientene skal være velkomne fra og med 2024. 

– Jeg ser frem i mot å bli med i ABG Sundal Collier, men mest av alt ser jeg frem i mot å skape en verdensklasse Private Banking-divisjon fra grunnen av, skriver Predikaka.