<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Utsetter investeringsbeslutning

Harmonychains styre utsetter investering på 16 millioner kroner. 

Publisert 1. feb. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 133 ord

Harmonychain børsmelder at styret har behandlet spørsmålet om hvorvidt det skal bevilges 16 millioner kroner for dekning av forpliktelser til selskapets heleide datterselskap Lokotech for utviklingsarbeid før MPW er ferdig testet. 

Av børsmeldingen fremgår det at 2 av 9 tilstedeværende styremedlemmer stemte for forslaget, 7 av 9 tilstedeværende styremedlemmer stemte mot forslaget, fordi de synes det mest ansvarlige er å avvente videre investeringsbeslutninger til selskapet får resultatet fra MPW testingen.

Styrets flertall vurderte at det er bedre risk – reward for selskapets aksjonærer at investeringsbeslutningen om å bruke 16 millioner kroner utsettes til det er gjennomført en godkjent test av prototypen. Mindretallet ønsket ikke å vente på godkjent test av prototypen.

Selskapet har i skrivende stund ca 53,5 millioner kroner i frie og ubundne midler. Det estimeres et investeringsbehov på 60-80 millioner kroner før masseproduksjon kan påstartes.