<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsmorgen: Seacrest i boks, Salmar-tall og DNB tar nesten hull på Otovo

    Publisert 22. feb. 2023 kl. 10.19
    Oppdatert 22. feb. 2023 klokken 10.19
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 75 ord
    Børsmorgen: Seacrest i boks, Salmar-tall og DNB tar nesten hull på Otovo
    22.02.2023 – Det er fortsatt litt uklart, sier DNBs Otovo-analytiker Helene Kvilhaug Brøndbo om hva som skjer i Italia med solgte anlegg som ikke er installert etter subsidiekuttet. Mer om det og veien videre for solselskapet, samt hva aksjekommentator Karl Johan Molnes tenker om kvartalstallene til Salmar blir det mer om i denne sendingen. Vi ser også nærmere på børsnoteringen av Seacrest Petroleo som nå er landet til slutt, samt nyheter fra Wall Street og svenske Northvolt.

       

    – Det er fortsatt litt uklart, sier DNBs Otovo-analytiker Helene Kvilhaug Brøndbo om hva som skjer i Italia med solgte anlegg som ikke er installert etter subsidiekuttet. 

    Mer om det og veien videre for solselskapet, samt hva aksjekommentator Karl Johan Molnes tenker om kvartalstallene til Salmar blir det mer om i denne sendingen. 

    Vi ser også nærmere på børsnoteringen av Seacrest Petroleo som nå er landet til slutt, samt nyheter fra Wall Street og svenske Northvolt.