<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Recreate selger Fornebuveien 1-3 på Lysaker

Recreate selger kontoreiendommen på Lysaker. Salget skal bidra til å forbedre selskapets likviditetssituasjon.

Publisert 24. mars 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 150 ord
SELGER SIN ANDEL: Fornebuveien 1-3 blir i transaksjonen verdsatt til 281 millioner kroner. Foto: Recreate

 

Recreate selger sin eierandel på 50 prosent av kontoreiendommen Fornebuveien 1-3 på Lysaker. Salget er gjort til et investeringsselskap etablert av Pareto (Investorprosjekt 404), ifølge en melding. 

Transaksjonen gjennomføres basert på en brutto eiendomsverdi på rundt 281 millioner kroner. Salget er en del av selskapets pågående arbeid for å redusere kostnader og forbedre selskapets likviditetssituasjonen, opplyses det.

– Med salget av denne eiendommen får vi nedkvittert gjeld samtidig som vi får sentrert den videre satsningen vår rundt eiendommene vi besitter i Telemark og Vestfold, sier Recreate-sjef Emil Eriksrød.

Transaksjonen gir en nøytral kontanteffekt for Recreate. 

Recreate kjøpte 50 prosent av aksjene i eiendommen i januar 2021. Kort tid etter overtakelse ble store deler av eiendommen leid ut til Schlumberger, og bygningen har den siste tiden vært gjennom en stor rehabiliteringsprosess. 

- Vi er stadig ett skritt nærmere friskmelding, sier Eriksrød, som legger til at selskapet fortsetter å jobbe med flere prosesser for å bedre den finansielle posisjonen.