<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Haaland, Fredly og Spetalen kastet ut fra Madrid-kamp

Alfie Haaland, Arne Fredly og Øystein Stray Spetalen tiltrekker seg uheldig oppmerksomhet etter oppstyr på tribunen. 

    Publisert 10. mai 2023 kl. 09.10
    Oppdatert 10. mai 2023 klokken 13.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 184 ord
    Sequence 05

    Gårsdagens semifinale i Champions League mellom Real Madrid og Manchester City ble en underholdende affære for publikum – både det som skjedde på banen og det som utspilte seg på tribunen. 

    Tusenvis av City-supportere reiste sydover til den spanske hovedstaden i håp om at Erling Braut Haaland skulle fortsette dominansen i Europas gjeveste fotballturnering.

    Blant de tilreisende var også Erlings far Alfie og med seg hadde han milliardærene og kjendisinvestorene Øystein Stray Spetalen og Arne Fredly. 

    Videoer som sirkulerer på sosiale medier viser at de to nordmennene ertet på seg tilhengere av Los Blancos, og fortsetter å terge mens ropene hagler. 

    Her blir de to eskortert ut fra Santiago Bernabéu Stadion.

    Spetalen har blinket seg ut en ny aksje han nå trader aktivt på Oslo Børs. I går lastet han opp for 25 millioner kroner i selskapet. I september gikk Alfie inn i Spetalen-dominerte S.D. Standard ETC med millionbeløp

    Sent i mars ble det klart at Alfie og den tidligere England-proffen Egil Østenstad har etablert et nytt investeringsselskap i Luxembourg, under navnet Pillage 3. Pillage er det engelske uttrykket for plyndring og bygger oppunder Haalands vikingstempel på fotballøya.